Ninove 16 Jun 2019 - 06u38
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

Ninoofse stadsfotografen nemen afscheid met jaarkalender 2019

19 december 2018
Ninoofse stadsfotografen nemen afscheid met jaarkalender 2019

NINOVE – Met nieuwjaar eindigt het mandaat van de Ninoofse stadsfotografen Els Huart, Niels Hemmerijckx, Liesbeth Renneboog en Sara Lamens. Zij nemen in stijl afscheid met een unieke jaarkalender 2019.

De gemeenteraad stelde het kwartet aan in juni 2015.  Sindsdien realiseerden ze een aantal mooie projecten. Het meest zichtbare was het dozijn wijken van onze stad, die ze opeenvolgend in beeld hebben gebracht.

Bij wijze van (voorlopig) afscheid maakten de vier fotografen samen een jaarkalender. Ze doken in de deelgemeenten en keerden terug met 12 prachtige foto’s, elk in de typische stijl van iedere fotograaf: 12 maanden, 12 deelgemeenten, 12 beelden, één kalender 2019.

De jaarkalender kun je gratis krijgen in het stadhuis (Centrumlaan), het oud stadhuis (Oudstrijdersplein), de bibliotheek (Graanmarkt), cc De Plomblom (Graanmarkt) en de dienst toerisme in de Hospitaalkapel (Burchtstraat). Zolang de voorraad strekt.

Info: dienst cultuur – 054-31 32 86, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons