Ninove 16 Jun 2019 - 06u56
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

Lessen salsa voor beginners

30 december 2018
Lessen salsa voor beginners

NINOVE – De inwoners van Ninove en omstreken krijgen begin 2019 de kans om salsalessen voor beginners te volgen. Ook voor gevorderden starten dan de lessen, georganiseerd door Salsa Dender.

Salsa is zowat een veredelde boogie, vooral overgewaaid uit Cuba. Je maakt veel vlottere bewegingen en het voetenwerk oogt mooier dan bij boogie. De figuren met de armen die ‘in een knoop lijken te draaien’ zijn typisch voor salsa en in gevorderde bewegingen vrij indrukwekkend voor een buitenstaander.

De basiscursus is de Cubaanse salsa. Uiteindelijk is deze volgens liefhebbers de mooiste vorm van salsa. Genieten van dans moet kunnen zonder bepaalde grenzen.

Nadat je de basis goed onder de knie hebt, leer je bij Salsa Dender ook en aantal fantastische bewegingen uit andere stijlen aan. Je kunt deze perfect toepassen in een vlotte dans.

Salsa Dender richt zich op iedereen. Meestal worden de mensen met de grootste drempelvrees, de grootste fans. Salsa is vrijheid, ontlading, genieten en een ideale manier om te ontspannen en calorieën te verbranden.

Praktisch

  • Gratis proefles: dinsdag 8 januari van 19.30 tot 20.30 uur.
  • Plaats: cafe Revue Graanmarkt 14 Ninove.
  • Inschrijven (bij voorkeur met partner): kan aansluitend voor 7 lessen (telkens op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur) voor € 70,00.
  • Gevorderden (minstens 6 maand danspraktijk): aansluitend vanaf 20.45 uur. Gevorderden betalen € 80,00.
  • Je kunt de lessen(beginners en gevorderen) ook volgen in Denderleeuw, Aalst en Geraardsbergen volgen voor die prijs.
Info: https://www.salsadender.be/ - Facebookpagina Salsa DenderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0477-53 23 43.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons