Ninove 16 Jun 2019 - 07u00
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

“Zalig om naar te luisteren”

22 december 2018

LIEFERINGE – De ruim 160 toehoorders genoten in de OLV-Lichtmiskerk van een sfeervol concert door Alice Mae. Zij bracht er, naast haar favoriete nummers, ook de vijf eigen composities van haar eerste ep.

Alice Mae – het muzikale alter-ego van Alexia D’Hertoge – is al een tijdje actief, maar in Lieferinge zette zij haar eerste echte solo-optreden neer. Een selectie van poppy nummers en de eigen composities van haar eerste ep.

Zelf kon ze na afloop tevreden terugblikken op dit geslaagde optreden. “Een prachtige lokale in dit verstilde dorpje. Ik zong de nummers die ik zelf graag hoor, aangevuld met de eigen nummers. Mijn optreden was opgebouwd als een verhaal, een sprookje, van de ep en dat heb ik muzikaal vertaald en verteld.”

Haar directe plannen voor hierna zijn zeer aards: “Eerst studeren voor mijn examens in januari. Daarna zien wij wel. Ik vermoed dat we dan tot augustus veel zullen optreden, wellicht ook in Ninove.”

Daar kijken velen naar uit, te oordelen naar de positieve reacties op dit concert. “Het was zalig om naar te luisteren. Zij heeft een heel mooie stem, een vibrato dat door merg en been gaat. En dat in het sfeervolle entourage van de kerk. Eenvoudig, zonder capsones.”

Info: volg Alice Mae op haar Facebookpagina; daar kun je ook de ep bestellen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons