Ninove 20 Jul 2019 - 02u44
Scattered Clouds
23.83°C

Toast Literair 2019: over het leven zoals het is

09 januari 2019
Toast Literair 2019: over het leven zoals het is

DENDERWINDEKE – De lokale afdeling van het Davidsfonds (DF) nodigt Marijke De Bisschop uit. Zij brengt gedichten en verhalen op zondagmorgen 20 januari in de gemeenteschool (Edingsesteenweg).

Traditioneel verwelkomt het DF de deelnemers met een glas om te toasten op het nieuwe jaar. Daarna volgt een uitgebreid ontbijt.

Na het ontbijt leest streekgenote Marijke De Bisschop gedichten en verhalen voor over het leven zoals het is. Startend bij de geboorte, neemt ze je mee langs de school, verliefd worden, trouwen en scheiden, tot het einde van het leven.

Marijke behaalde een eerste prijs toneel aan het conservatorium van Gent, het diploma pedagogie aan het conservatorium van Brussel. Ze gaf les ‘woord’ in de academies van Aalst en Ninove. Momenteel is ze lesgeefster in de academie voor muziek woord en dans van Gooik.

Praktisch

  • Datum en uur: zondag 20 januari 2019 om 9 uur.
  • Plaats: gemeenteschool, Edingsesteenweg 344 Denderwindeke.
  • Deelnameprijs: € 10 (met Davidsfonds cultuurkaart) of € 14.
  • Vooraf inschrijven verplicht: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en betaal het correcte bedrag op rekeningnummer BE31 4399 0943 9155 (vermeld naam en aantal personen).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons