Ninove 21 Aug 2019 - 04u32
Clear Sky
10.83°C

Oud Stadhuis zet deuren open voor geslaagde opening expositie Bart De Freyne

08 februari 2019
Ninove - Op vrijdag 8 februari was het dan zover. Na bijna acht jaar stelde kunstenaar Bart De Freyne zijn werken tentoon aan het grote publiek. De tentoonstelling loopt nog tot en met zondag 10 februari.
 
In 2011 organiseerde hij al een tentoonstelling samen met Mathilde Verschelden en Linda Vanopdenbosch. Deze keer gaat Bart solo voor het grote publiek.
De expositie werd afgelopen vrijdag feestelijk geopend door zijn vroegere docent Schilderen, André Van Schuylenbergh, voor studenten aan de Academie van Aalst en andere kunstliefhebbers zeker geen onbekende.
 
Je kan er een selectie zien van zijn creaties op papier en op doek, waarvan de digitale media, de werkelijkheid en het toeval als inspiratiebron dienst doen. Een zeer interessante tentoonstelling waar Ninofmedia met veel plezier een kijkje ging nemen!
 
Deze prachtige werken zijn nog gratis te bewonderen op zaterdag 9 februari van 11 tot 19 uur en zondag 10 februari van 11 tot 17 uur.
Locatie: Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein 6 in Ninove.
 
 
BDB
Foto's - Geert Van den hole

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons