Ninove 19 Jan 2020 - 05u01
Lichte regen
1.65°C

Uitverkochte ‘Hommage aan Rufijn’ kun je volgen via livestream op Ninofmedia

06 mei 2019
Uitverkochte ‘Hommage aan Rufijn’ kun je volgen via livestream op Ninofmedia

NINOVE – Het herdenkingsconcert ter ere van Rufijn De Decker is uitverkocht. Je kunt het wel volgen via onze livestream.

Geen nood dus. Mocht je dit alsnog willen beleven, dan kun je terecht bij Ninofmedia.

Wij zenden het concert op woensdag 08 mei integraal uit, vanaf 20 uur.

Je moet enkel de bijgaande link aanklikken: hommage Rufijn De Decker.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons