Ninove 21 Aug 2019 - 04u32
Clear Sky
10.83°C

De BALBUS rijdt weer uit

16 mei 2019
De BALBUS rijdt weer uit

NINOVE – Het stadsbestuur trekt dit jaar weer met de BALBUS naar enkele deelgemeenten. De eerste rit gaat naar Neigem.

Ook nu is de BALBUS het decor voor een mini-event in enkele dorpen met telkens een dorpswandeling en wat cultureel vertier. Enkele stadsdiensten zijn aanwezig met een informatiestand en je kan er je fiets laten labelen. De ‘Tekenacademie’ verzorgt een creatieve workshop.

Maar vooral is de BALBUS een mooie gelegenheid om samen te komen en gezellig bij te kletsen.

Programma

De BALBUS heeft dit jaar zes haltes.

  • Neigem: vrijdag 17 mei vanaf 16 uur op de ‘Dries’ (Brusselseheerweg) voor het kasteel, met opening van het speelplein.
  • Nederhasselt: vrijdag 24 mei vanaf 18 uur aan Mun’Ha (parking aan ‘Hof ter Beke’).
  • Meerbeke: vrijdag 31 mei vanaf 18 uur in de Gemeentehuisstraat.
  • Lieferinge: vrijdag 7 juni vanaf 18 uur op het dorpsplein.
  • Denderwindeke: vrijdag 21 juni vanaf 18 uur op de speelplaats van de gemeenteschool (Edingsesteenweg).
  • Aspelare: vrijdag 28 juni vanaf 18 uur in buurthuis ‘Hofstad’.

De vijf andere deelgemeenten trakteert de stad deze zomer op een editie van ‘De Donderdagen’ (Appelterre-Eichem op 18 juli) of een openluchtfilm (eind augustus). Ook dan zal de BALBUS van de partij zijn.

Info: dienst cultuur 054-31 32 87 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons