Ninove 16 Sep 2019 - 12u46
Overcast Clouds
14.79°C

Gebroeders Van Oudenhove met keramiek en schilderijen in Oud Stadhuis

24 mei 2019
Gebroeders Van Oudenhove met keramiek en schilderijen in Oud Stadhuis

NINOVE – Jean-Pierre en Noël Van Oudenhove stellen vanaf 24 mei hun werk tentoon.

Jean-Pierre is een gerenommeerd keramiekbeeldenkunstenaar met bekendheid in de grote regio en tot ver in het buitenland.

Noël stelt voor het eerst tentoon en brengt een breed gamma van bijzondere schilderijen.

De keramiek van Jean-Pierre en de schilderijen van Noël kun je bewonderen van zaterdag 25 mei tot en met zondag 02 juni in het Oud Stadhuis.

De vernissage heeft vrijdag 24 mei plaats met een openingstoespraak door Danny Schoon, voorzitter van Neos Ninove.

Praktisch

  • Data en openingsuren: zaterdag 25 mei tot en met zondag 02 juni, telkens van 13.30 uur tot 19 uur; dinsdag van 10 uur tot 19 uur.
  • Plaats: Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein Ninove.

Info: Facebookpagina Jean-Pierre Den Board.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons