Ninove 15 Nov 2019 - 12u32
Mist
3.02°C

Derde balbus zorgde dankzij extra kraampjes voor dubbele gezelligheid

01 juni 2019
MEERBEKE - De derde stop van de balbus vond afgelopen vrijdag 31 mei plaats in Meerbeke.
 
Deze keer vonden de festiviteiten - zoals vorig jaar - niet plaats op het Gemeenteplein, maar op het pleintje tegenover café Oud Withuis in de Gemeentehuisstraat. Het concept blijft ongewijzigd: een dorpswandeling, gevolgd door een aperitief met picknick in het gezelschap van de bibbus van de stad Ninove. Verder was er ook nog een creatieve workshop en een vertelkwartiertje voor de allerkleinsten.
 
De volwassenen konden met een glaasje wijn of een ander lekkere verfrissing nagenieten onder de muzikale begeleiding van 'Common Roots'.
De extra touch was te danken aan de Meerbeekse karnavalvereniging  de Moesjkes, die met hun gin- en sangria bar verantwoordelijk waren voor het prille zomergevoel.
Volgende stop op vrijdag 7 juni in Lieferinge met een optreden van The A-tease.
Op 21 juni kan je terecht in Denderwindeke en als laatste halte stopt de bus in Aspelare op 28 juni. Duo Gestrikt zorgt de twee laatste edities voor de muzikale omkadering.
Duidelijk minder locaties dan vorig jaar, maar dit wordt dan weer gecompenseerd met 'De Donderdagen', die deze zomer de overige gemeenten zullen bezoeken. 
 
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons