Ninove 14 Oct 2019 - 13u25
Clear Sky
12.78°C

Neos Ninove gaat Afrikaans

03 juni 2019
Neos Ninove gaat Afrikaans

NINOVE – De lokale afdeling van Neos plant de komende maanden heel wat activiteiten. Daarbij ondermeer een bezoek aan de Brusselse Matongéwijk.

Neos Ninove doet mee aan een nationale solidariteitsactie van Neos Nationaal. Daarbij steunen ze allerhande projecten over armoede en gehandicaptenzorg in eigen land, migratie en ontwikkelingssamenwerking en solidariteit met eigen mensen in nood. Deze grootse actie heet ‘Neos-met-een-hart’ en kan rekenen op de steun van de 35.000 Neos-leden in de 217 Neos-clubs in Vlaanderen. Per activiteit zamelen ze een flink bedrag in één grote pot om deze in 2020 op een grootse nationale slotactiviteit aan de goede doel-organisaties te overhandigen.

In dit kader organiseert Neos Ninove donderdag 6 juni een daguitstap naar Brussel. In de voormiddag is er een geleid bezoek in het nieuwe Afrikamuseum in Tervuren. Na een Afrikaanse maaltijd volgt in de namiddag een kennismakend en geleid bezoek aan de bekende Matongéwijk in hartje Brussel.

Daarna tekenen ze present op de Provinciale Neos-wandeldag van donderdag 18 juli in de omgeving van Zottegem. Achteraf is een heerlijke maaltijd voorzien.

Om de grote vakantie op een schitterende manier te eindigen gaan ze donderdagavond 29 augustus naar ‘TITANIC, de musical…’ in Berlare maar ook naar ‘Lekker Klassiek’ op zaterdag 31 augustus. Dat is een heerlijk openluchtfestival, georganiseerd door Studio 100, met klassieke en musical-muziek door de bekende musical-acteurs op verschillende podia en een hele reeks proevertjes-standen van de Njam-chefs. Alles heeft plaats in het recreatiedomein De Schorre in Boom.

Info: bij voorzitter Danny Schoon (0474-44 48 92) en secretaris Christiane Bické (0477-41 02 37).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons