Ninove 28 Feb 2020 - 15u32
Lichte regen
5.44°C

De Donderdagen à la 'toebak' op verplaatsing

17 juli 2019
De Donderdagen à la 'toebak' op verplaatsing

APPELTERRE – De succesvolle ‘Donderdagen’ spelen donderdag 18 juli op verplaatsing in Appelterre.

Vzw ’t Chiropaksken nam deze gelegenheid te baat om er een dorpsfeest voor heel Appelterre van te maken. Dat doen ze samen met de KWB, KVLV, Chiro, Gezinsbond en de Fanfare. Het is een goede gelegenheid om te tonen dat Appelterre leeft.

Voor dat dorpsfeest is het Dorpsplein volledig afgesloten.

Praktisch

  • Datum en tijd: donderdag 18 juli van 18 uur tot 23 uur.
  • Plaats: Dorpsplein Appelterre-Eichem.
  • Toegang: gratis.
Info: ’t Chiropaksken – dienst cultuur 054-31 31 87 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons