Ninove 14 Oct 2019 - 12u54
Clear Sky
12.78°C

De Donderdagen met Duo Berlingo en Teatime Company zorgen voor ambiance in het centrum van Ninove

11 juli 2019
De Donderdagen met Duo Berlingo en Teatime Company zorgen voor ambiance in het centrum van Ninove

NINOVE - Op deze tweede donderdagavond van de vakantie presenteerde de stad Ninove met De Donderdagen alweer een avond vol spektakel. 

Het Oudstrijdersplein was omgetoverd tot een arena waarin een jongleur, een danseres en een Chinese paalartiest elkaar vonden. 
Elk hadden ze een eigen houten paal en ontdekten ze samen hoe ze hun disciplines kunnen combineren of hoe ze elkaar het leven zuur kunnen maken. 
Teatime Company liet met 'Stick-Stock' zien dat we keuzes hebben in 't leven: "We kunnen elkaar het leven zuur maken of we elkaar helpen: we maken bewegende beesten van hout of we bouwen een jungle om doorheen te klimmen."

Op de Graanmarkt ging het er daarentegen veel luchtiger aan toe. Duo Berlingo bracht hun show 'No way back'; waarbij ze met kinderlijk enthousiasme en 56 blauwe groentebakken tal van gewaagde constructies bouwden. Wat eenvoudig begon, werd al snel een spel van uitdagen en uitproberen, inspireren en irriteren. En natuurlijk waagden de kleinsten zich achteraf ook aan het stapelen met de blauwe groentebakken. 

Alles samen een prima inleiding tot de 11 juli viering later op de avond. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons