Ninove 07 Dec 2019 - 01u00
SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE
5.94°C

Nieuw Neos-krantje brengt overzicht van geplande activiteiten

12 augustus 2019
Nieuw Neos-krantje brengt overzicht van geplande activiteiten

NINOVE – Een speciaal Neos-krantje vind je vanaf september zowat overal in Ninove. Daarin een overzicht van de geplande najaarsctiviteiten.

Neos, het Netwerk van Ondernemende Senioren, bestaat 25 jaar en de Ninoofse afdeling telt zowat 200 leden. Neos-Vlaanderen vertegenwoordigt ruim 35.000 leden. Het doel: 55-plussers op een creatieve manier samen gelukkig maken.

Tegen september kan je overal in Ninove een speciaal Neos-krantje vinden, met een kort overzicht van het nieuwe programma van Neos-Ninove. Je zal het overal in Ninove kunnen vinden: in winkels, Oud Stadhuis, infodienst, dienst toerisme, dokterspraktijken, ziekenhuis, cultuurcentrum, bibliotheek, enz… Je kan het je ook laten bezorgen door een telefoontje of berichtje of mailtje naar onderstaande contactadressen of -nummers.

Programmatie najaar

  • Donderdagavond 29 augustus: musical ‘Titanic’; het Donkmeer in Berlare.
  • Vrijdag 30 augustus: muziekfestival ‘Lekker Klassiek’ met een heleboel musicalsterren en -nummers; ‘De Schorre’ in Boom.
  • Dinsdagnamiddag 17 september: najaarsconferentie met de onvolprezen Fred Brouwers.
  • Woensdagnamiddag 18 september: muzikale namiddag met ‘The Diamonds’ en muziek van de jaren ’50 en ’60; salons Mantovani in Oudenaarde.
  • Van maandag 23 tot vrijdag 27 september: midweekvakantie naar Houffalize.
  • 5 maandagen in september en oktober: nieuwe cursus zelfverdediging voor senioren.
  • Donderdag 3 oktober: toneelvoorstelling ‘Het gezin Van Paemel’ met de onovertroffen Jo de Meyere in de hoofdrol; Leietheater in Deinze.
  • Dinsdag 22 oktober: een conferentie over ‘IT-informatietechnologie…help!’' door Johan Clijsters.
  • En dan zijn er natuurlijk de maandelijkse streekwandelingen op elke eerste donderdag van de maand.
Info: Danny Schoon (voorzitter) 0474-44 48 92 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Christiane Bické (secretaris) 0477-41 02 37 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons