Ninove 26 Jan 2020 - 15u01
Few Clouds
9.62°C

Bib bradeert boeken, cd’ en dvd’s

17 september 2019
Bib bradeert boeken, cd’ en dvd’s

NINOVE – De bibliotheek verkoopt zaterdag 21 en zondag 22 september haar ‘afgevoerde materialen’.

Het zijn boeken voor groot en klein, strips, cd's en dvd's. Alles is te koop aan € 1. Je moet zelf zorgen voor een doos of een tas.

Opgelet: zaterdag kan je parkeren in de stad, maar op de autovrije zondag laat je de wagen thuis.

Praktisch

  • Datum en tijdstippen:
    - zaterdag 21 september van 9 tot 13 uur,
    - zondag 22 september van 13 tot 18 uur.
  • Plaats: in de bibzaal (ingang langs de Despauteerstraat).
  • UiTPAS-voordeel: in ruil voor 5 UiTPAS-punten kan je 3 materialen gratis kiezen.
Info: 054-32 40 04 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons