Ninove 13 Dec 2019 - 07u17
Lichte regen
5.52°C

Benefietconcert als slot van feestjaar van Schoonderhage

19 november 2019
Benefietconcert als slot van feestjaar van Schoonderhage

POLLARE/HERZELE – De vzw Schoonderhage sluit het feestjaar af met een benefietconcert door de ‘Roots Rielemans Family Orchestra’ op 8 december in het cc De Steenoven, Herzele.

Dit jaar viert Schoonderhage VZW zijn 40-jarig bestaan. Doorheen het jaar zijn diverse feestelijkheden georganiseerd voor de bewoners/cliënten, hun familie en de personeelsleden.

Het jaar willen ze afsluiten met een bijzonder mooi benefietconcert in de kader van de Warmste Week van Studio Brussel.

‘Roots Rielemans Family Orchestra' is bereid gevonden om een benefietoptreden te verzorgen. Het gemeentebestuur van Herzele stelt graag de theaterzaal in het cc De Steenoven ter beschikking.

De muzikanten van deze fictieve familie zijn de top in Vlaanderen en hebben allen een grote liefde voor blues en country. Namen als Bruno Deneckere, Kathleen Vandenhoudt, Nils De Caster, Pascale Michiels en Luis Marquiz doen allicht een belletje rinkelen. Zij zijn ondermeer bekend van The Broken Circle Breakdown, The Pink Flowers, Billy & Bloomfisch.

Een concert dat je kunt catalogeren onder de noemer ‘niet te missen!’.

De opbrengst van dit concert gaat naar de verdere uitbouw van Schoonderhage, zodat de vzw meer opvangplaatsen kan realiseren.

Praktisch

  • Datum en uur: zondag 8 december om 20 uur.
  • Plaats: cc De Steenoven, Kerkkouter 36 Herzele.
  • Tickets: € 15, enkel te bestellen bij Schoonderhage.
Info en tickets: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 054-31 90 95 – Schoonderhage.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons