Ninove 06 Dec 2019 - 17u36
SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE
5.94°C

Pieter Aspe signeerde op Meerbeekse boekenbeurs

20 november 2019

MEERBEKE – Succesauteur Pieter Aspe tekende present op de 50ste boekenbeurs. We hadden met hem een gesprek.

Dat Aspe niet meer naar de Antwerpse boekenbeurs gaat, heeft veel vandoen met de toegangsprijs die je moet betalen. Het gaat hem niet zozeer om die € 10, maar om wat je daar als bezoeker en geïnteresseerde in literatuur als meerwaarde aan hebt.

Ons gesprek met hem ging uiteraard ook en vooral over het ‘ambacht’ van het schrijven en wat er bij komt kijken om succesvol te zijn als auteur.

Al had de jonge Pierre Aspeslag geen idee dat het voor hem zo zou verlopen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons