Cannot get Brussel location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Maak kennis met de wondere wereld van de roofvogels

09 augustus 2018
Denderwindeke - De gezinsbond van Denderwindeke organiseerde op woensdag 8 augustus een roofvogeldemonstratie op het terrein van speelplein Wenteka. Niels Beeckmans is al jaren valkenier in hart en nieren en leidde samen met zijn vrouw Laura de avond in goede banen.
 
De man heeft zijn eigen valkerij opgericht onder de naam Flying Dreams en bracht er een spectaculaire maar ook leerzame show voor groot en klein. Met hier en daar een kwinkslag ertussen vertelde hij op boeiende wijze over de wondere wereld van valken en uilen, en Ninofmedia had de eer om hem nog meer tekst en uitleg te kunnen vragen!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons