Ninove 22 Nov 2019 - 02u25
Overcast Clouds
3.75°C

Indrukwekkende voorstellingen op tweede Donderdagen van augustus 2018

10 augustus 2018
Ninove - De voorlaatste 'De Donderdagen' van deze zomer vonden helaas plaats onder minder goede weersomstandigheden, maar dit kon de pret niet bederven.
 
De optredens waren oorspronkelijk gepland in de Vuurkruisersstraat en op het Savooiplein, maar gingen uiteindelijk door in Jeugdcentrum De Kuip. Openen was deze keer voor 'compagnie Sitting Duck', een nieuw (en toch ervaren) duo dat z'n cocktailbar 'Chiringuito Paradise' vanaf half acht mocht voorstellen. Vlaming Joris Verbeeren en zijn Chileense collega Gonzalo Alarcón brachten een apocalyptische voorstelling met een mix van jonglerie catastrophique en comédie physique.Héél fijn om te zien!
 
Met 'As heavy as it goes' was Circus Katoen de afsluiter van de avond. In deze show onderzocht het Belgisch-Nederlands koppel Willem Balduyck en Sophie van der Vuurst de Vries de verschillende aspecten van fysieke arbeid, dit alles overgoten met een mooi choreografisch sausje.
En uiteraard was Ninofmedia van de partij om alles op beeld vast te leggen! (BDB)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons