Ninove 07 Jun 2020 - 02u59
Overcast Clouds
11.48°C

Opnieuw Molenbeekfeesten aan de garage Keytsman

16 augustus 2018

ASPELARE – Omwille van het succes van de Molenhoekfeesten twee jaar terug, organiseert Erik Keytsman op zondag 16 september een tweede editie. Laura Lynn, Matthias Lens en Luc Steeno staan garant voor de ambiance op de ruime parking van de garage langs de Geraardsbergsesteenweg.

“We hebben in 2016 de Molenbeekfeesten hier op ons terrein georganiseerd”, aldus zaakvoerder Erik Keytsman. “Het optreden van Willy Sommers viel zeer in de smaak. Het is op vraag van de klanten en de vele mensen rondom ons, dat we daarom besloten om de Molenbeekfeesten nogmaals te organiseren. We zullen dit tweejaarlijks doen.”

De artiesten voor deze editie zijn al gekend. “Laura Lynn, Matthias Lens en Luc Steeno zullen er zijn. Een zeer mooie affiche, geef toe. Daarnaast voorzien wij drankstandjes en foodtrucks met een ruim aanbod tegen zeer democratische prijzen. De toegang tot de feesten is volledig gratis. Iedereen is dus echt van harte welkom.”

De Molenbeekfeesten hebben plaats zondag 16 september, vanaf 13 uur op de parking van garage Keytsman langs de Geraardsbergsesteenweg. “We verwachten veel volk. Op voorhand inschrijven is handig. Dat kan via mail of onze facebookpagina. Op die manier kunnen wij iedereen heel warm en persoonlijk verwelkomen. De zon, de hapjes en de drankjes al besteld.”

Info en inschrijvingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.https://www.facebook.com/garagekeytsman/

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons