Ninove 28 Feb 2020 - 14u23
Scattered Clouds
1.91°C

Dries XL geeft vanavond forfait op parkconcerten

20 augustus 2018
Dries XL geeft vanavond forfait op parkconcerten

Deel dit verder!

NINOVE - De organisatie van de parkconcerten in Ninove laat weten dat Dries XL er vanavond wegens privé omstandigheden niet kan bij zijn.

Het alternatief programma mag er echter zeker zijn. “De kinderen van de belpop” komen het laatste parkconcert afsluiten. Ze stonden met 'vive la belgique' in het voorjaar nog voor een uitverkochte plomblom.

Vanavond zijn ze te bewonderen in het park van Ninove!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons