Ninove 28 Feb 2020 - 15u22
Lichte regen
5.44°C

Parkconcerten 2018 sloten af met lokale kleppers

21 augustus 2018

 NINOVE - Het laatste parkconcert van deze zomer werd een editie met lokale muzikale talenten.

Openen was voorbehouden voor Franki Vivaldi and the four seasons, die met hun gitaar, drum en bas gegronde blues ten gehore brachten.

The Big Lebandski, nu vijf jaar oud, bracht de rokerige sfeer van donkere, gezellige bars naar het park, met nummers van onder andere Glenn Miller, Frank Sinatra en Harry Coninck Jr.

Crooner van dienst was Frank Van Laethem, maar ook de sublieme stem van Saartje Schoup kreeg een plaats op het podium.

De eer om deze laatste parkconcerten af te sluiten was voor Dries XL, maar helaas moest de man zijn optreden annuleren wegens familiale omstandigheden. "De kinderen van de belpop" mochten hun succesvolle concert van in maart nog eens overdoen en zorgden ervoor dat het park voor de allerlaatste keer deze zomer uit de bol kon gaan!

We kunnen wel stellen dat de parkconcerten ook dit jaar meer dan geslaagd waren!

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons