Ninove 25 Apr 2019 - 06u19
Scattered Clouds
10.42°C

Speelodroom zet zijn deuren open.

13 september 2018
Speelodroom zet zijn deuren open.

NINOVE - Zondag 16 september is het autovrije zondag in Ninove en bestaat Speelodroom één jaar. Dat moet gevierd worden!

In Speelodroom kan iedereen elke woensdag speelgoed ontlenen zonder leeftijdsgrenzen. Je kunt er gezellig een kopje koffie drinken of een babbeltje slaan met andere ouders.

Speelodroom zet zondag de deuren open met tal van activiteiten. Op het einde gebeurt een tombolatrekking, waarbij je kans maakt op een gratis jaarabonnement!

De Facebookpagina: www.facebook.com//huisvanhetkindninove.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons