Ninove 20 Feb 2020 - 07u40
Lichte regen
6.27°C

Duizenden deelnemers aan autoloze zondag

16 september 2018

NINOVE  - Zondag 16 september was het autoloze zondag in het centrum van de stad.

De zon was van de partij. Ideale omstandigheden om af te zakken naar het autoloze centrum, waar de zwakke weggebruiker het eens enkele uren voor het zeggen had.

Er werden talloze activiteiten georganiseerd in straten en op pleinen: optredens, fiets- en wandeltochten, straattheater, ijsjeskoers, boekenverkoop en opendeurdag bij de brandweer.

Ook Fiesta Europa was een publiekstrekker, net als de sport-en dansdemonstraties door Ninoofse verenigingen.

De kinderen waren dan weer heer en meester op het Dr. Hemerijckxplein waar men terecht kon bij Ninove Speelstad.  

Het werd een geslaagde editie van de autoloze zondag, met tevreden bezoekers en even tevreden horecabazen.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons