Ninove 07 Jun 2020 - 02u41
Overcast Clouds
11.48°C

Molenbeekfeesten in Aspelare tweede maal op rij groot succes

17 september 2018

ASPELARE - Garage Keytsman organiseerde zondag 16 september een tweede editie van de Molenbeekfeesten. Het werd opnieuw een heus feest!

In 2016 vonden de eerste Molenbeekfeesten plaats. Twee jaar later mochten de bewoners van Aspelare en omstreken opnieuw de stembanden smeren met optredens van Matthias Lens, Luc Steeno en Laura Lynn.

De toegang was gratis en uiteraard waren drankstandjes en foodtrucks voorzien, wat de festiviteiten alleen nog maar gezelliger maakten.

De grote opkomst en het prachtige nazomerweer maakten het plaatje compleet!

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons