Ninove 16 Jun 2019 - 06u49
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

Hondenkoers op kermisdinsdag te Appelterre groot succes

09 oktober 2018
Hondenkoers op kermisdinsdag te Appelterre groot succes

APPELTERRE – Kermisdinsdag in Appelterre betekent hondenkoers, dit jaar voor de 93ste maal.

In de Wilderstraat konden de deelnemers terecht om zich in te schrijven, samen met hun hond. De dieren werden opgedeeld in 9 verschillende categorieën. De reeksen gingen van Jack Russel, mini, kleine, middel- en grote honden over windhonden in twee reeksen tot hindernissen voor kleine en grote honden.

In totaal namen 64 honden deel in de verschillende reeksen, meteen een nieuw record. Door het mooie weer was er een grote publieke belangstelling langs het parcours om de honden en hun baasjes aan te moedigen.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons