Ninove 16 Jun 2019 - 07u18
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

City Nightrun en vuurparade onder barre weersomstandigheden

16 december 2018

NINOVE  - De tweede editie van de City Nightrun kreeg af te rekenen met barre weersomstandigheden. Maar dat kon de 1.100 deelnemers niet afschrikken.

Net op het moment dat zaterdagavond 15 december de start was gegeven van de wedstrijden voor de kinderen, begon het te ijzelen. De nattigheid in combinatie met een strakke wind en een temperatuur van 0 graden zorgden voor zware wedstrijden. Desondanks daagden 1.100 lopers en wandelaars op.

Onderweg liepen de deelnemers door verschillende gebouwen. Van De Kuip ging het richting brandweerkazerne, Publiburo, GO! Atheneum, Bibliotheek, RTT, Ninia shopping, PTI, Heilige Harten om te eindigen in de sporthal waar de aankomstlijn was getrokken.

Onderweg kwamen de deelnemers o.a. doedelzakspelers en dj's tegen, die voor ambiance zorgden langs het parcours.

In de Onderwijslaan konden ze genieten van een vuurparade waarbij de vlammen metershoog de lucht ingingen.

Nadien gingen velen genieten  van een warmere plek, waar ze opnieuw op temperatuur konden komen met het één of andere drankje na deze erg winterse editie.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Bekijk hier online ook alle uitslagen !!

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons