Ninove 20 Jul 2019 - 03u45
Scattered Clouds
23.83°C

Kerstboomverbranding op Rechteroever

08 januari 2019
Kerstboomverbranding op Rechteroever

NINOVE – De Handelswijk Rechteroever en het stadsbestuur organiseren zaterdag 12 januari 2019 de traditionele kerstboomverbranding, vanaf 19 uur op het dr Hemerijckxplein.

Zoals steeds zijn ook randactiviteiten voorzien, met verschillende drank- en eetstandjes en een snoepworp.

DJ Tim zorgt voor de muzikale ambiance.

Die avond heeft ook de trekking plaats van de eindejaarstombola.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons