Ninove 16 Jun 2019 - 06u34
Clear Sky
13.17°C
  • OCMW-raad 19 juni en gemeenteraad 20 juni in De Kuip

Witte Donderdag in het centrum van Ninove met #Like Me

14 april 2019

NINOVE – De affiche van Witte Donderdag 18 april oogt mooi, met een gevarieerd aanbod voor elk wat wils. Publiekstrekker dit keer is ongetwijfeld het optreden van #LikeMe.

Het avondshoppen vormt als vanouds de rode draad doorheen het programma van Witte Donderdag in Ninove. Maar daarnaast kan je in het centrum ook terecht voor een dansdemonstratie, de rommelmarkt, uiteraard de Adno-autoshow en een meet en greet met twee Disneyfiguren. Zoetkauwen kunnen uitkijken naar gratis suikerwafels.

Helemaal nieuw is het optreden van #Like Me met 5 acteurs/zangers en 6 dansers. De Ketnetters van #LikeMe brengen bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers. Hun allereerste album kwam meteen binnen op de eerste plaats in de Ultratop Album Top 100. Ze treden op rond 19 uur op de Graanmarkt. Jong en iets minder jong zullen gedurende 40 minuten kunnen meezingen met hun covers in een nieuw jasje.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons