Ninove 14 Oct 2019 - 13u23
Clear Sky
12.78°C

Musical Studio Ninove brengt een stukje Broadway naar onze stad

18 april 2019
NINOVE - Op vrijdag 19 april brengt Musical Studio Ninove zijnn nieuwste productie op de planken in CC De Plomblom. En het belooft een knaller te worden!
 
Muscial studio Ninove werd opgericht in 2016 door Lenn Destrycker en heeft als doel om kinderen en jongeren te laten kennismaken met de wondere wereld van theater, zang en dans. Zij werken met professionele zang- dans- en dramadocenten, allen ervaren coaches in hun vakgebied. Naast het musicalgebeuren organiseren zij ook tal van nevenactiviteiten, de klemtoon ligt hier  namelijk niet alleen op het theater maar ook op het samenhorigheidsgevoel en zelfontwikkeling, de feel-good zeg maar.
 
De musicals zelf zijn steeds eigen creaties of bewerkingen van bestaande concepten. Zij werken met een PRE-groep voor de 'nieuwelingen'  en een PRO-groep voor de meer gevorderden. Hun kunsten kan u bewonderen op vrijdag 19 april, waar ze starten met de PRE-groep die 'Speeltijd' brengt, een verhaal over een school waar drie groepjes heersen die niet met elkaar in contact komen: de voetballers, de dansers en de wetenschappers.
 
Deze opvoering wordt vervolgd door 'Musical De Kampioenen', gebracht door de PRO-groep en gebaseerd op de door iedereen gekende gelijknamige TV-serie. Het wordt een feel-good-verhaal vol spanning, romantiek en natuurlijk... humor!
 
De tickets zijn spijtig genoeg reeds de deur uit...
 
 
 
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons