Ninove 21 Aug 2019 - 04u58
Clear Sky
10.83°C

De Ronde van Schoonderhage een blijvende familiedag

15 mei 2019

NINOVE – Op 30 mei organiseert de Ninove Cycling Club de Ronde van Schoonderhage. Dat doen ze voor de 11de keer op rij.

Ook deze editie biedt voor elk wat wils.

Wij vroegen Danny Van Den Hel wat de wielertoerist en de wandelliefhebber mogen verwachten. Tony De Leeuw vertelt ons wie achter de Ninove Cycling Club zit.

De opbrengst van deze tour gaat naar de VZW Schoonderhage, dat dit jaar zijn 40-jarig bestaan viert.

JTR

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons