Ninove 14 Oct 2019 - 14u16
Clear Sky
12.78°C

Foundation Jana De Koker namiddag opnieuw een succes

02 juni 2019

MEERBEKE – In mei 2014 verloren Stijn De Koker en Cindy De Mul hun 22 maanden oude dochtertje Jana aan aplastische anemie. Dit is een zeldzame ziekte, waarbij het beenmerg niet meer naar behoren functioneert en dus geen bloedcellen meer aanmaakt.

Door deze intense en pijnlijke strijd werden de ouders van Jana zich maar al te bewust van de noden die ziekenhuizen kennen. Zij richtten de Foundation Jana De Koker op.

Dit fonds zet zich in voor alle patiëntjes van ondertussen 11 ziekenhuizen!

Er is ook een boek, dat je kan kopen ten voordele van de Jana De Koker Foundation: ’Een kind hoort niet te sterven'. Maar ook Jana's Gin, die tot stand kwam met de medewerking van stokerij De Moor, is daar dan ook te verkrijgen.

Dit jaar organiseerden ze inmiddels een 3de kindernamiddag. 12 springkastelen, grime, ontmoetingen met de minions: een echt paradijs voor de kinderen! Liam, het zoontje van Stijn en Cindy die een stamceltransplantatie ondergaan heeft, was ook van de partij.

Liam stelt het goed en genoot mee van deze namiddag.

FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons