Ninove 14 Oct 2019 - 13u53
Clear Sky
12.78°C

Amusement op Sinksenfoor voor groot en klein

10 juni 2019
Amusement op Sinksenfoor voor groot en klein

NINOVE  - Het was zondag genieten op de Sinksenfoor.

De mensen van Ninofmedia begaven zich in het feestgedruis en zorgden voor sfeerfoto's.

Er was een ruime publieke belangstelling en dat zorgde voor volle terrassen in de omgeving van de Graanmarkt. Verschillende café's zorgden voor activiteiten met dj's of karaoké.

Er was wel wat ongenoegen over het feit dat de stad rond de kermis geen enkel evenement organiseerde, dat voor extra sfeer zorgde. In het verleden waren er kioskoptredens, gingen de reuzen uit of stond er al eens een spiegeltent met optredens. Maar dit jaar niets van dit alles. Ook waren er enkele attracties minder opgesteld omdat geen nieuwe foorkramers toegelaten waren op het achterste foorplein; dit tot spijt van de kermisliefhebbers, die de lege plekken opmerkten. Dat is zeker een aandachtspunt in de toekomst.

De kermis is nog open tot dinsdagavond 11 juni. De attracties staan opgesteld op de Graanmarkt, het Twijnsterplein en de Oude Kaai.

GNE -  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons