Ninove 15 Dec 2019 - 05u50
Lichte regen
8.91°C
  • Commentaar tijdens Live uitzendingen ? Graag, maar niet anoniem. Gebruik argumenten, geen scheldwoorden. Blijf correct en respectvol.

Ambiance tijdens 'De Burchtstraat Zingt & Swingt'

14 juli 2019
Ambiance tijdens 'De Burchtstraat Zingt & Swingt'

NINOVE - 'De Burchtstraat Zingt&Swingt' bracht voor de vijfde maal muziek en ambiance in de Burchtstraat.

Drijvende kracht achter dit evenement is Peter De Meyer van café De Leste Zonde, samen met de leden van de organisatie.

Zowel vrij- als zaterdag kon men op de OCMW-site terecht voor optredens van oa Fret, Tet & De Swinging Tepelboys, Wendy Davis, Nicky Jones, Marc Tompson, Nico zingt Hazes, maar ook voor Yves Segers en Danny Fabry.

Er stonden enkele eetstandjes en voor de kleinsten kermiskramen.

Er was twee dagen een gezellige drukte en vooral veel ambiance op de dansvloer.

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons