Ninove 15 Dec 2019 - 06u03
Lichte regen
8.91°C
  • Commentaar tijdens Live uitzendingen ? Graag, maar niet anoniem. Gebruik argumenten, geen scheldwoorden. Blijf correct en respectvol.

Pop-up zomerbar 'La Bamba': de afwezigen hebben ongelijk!

19 juli 2019

NINOVE – De 'Culture Pub' aan het cc De Plomblom kent iedereen onderhand wel voor z'n gezellige sfeer en exquise cocktails. Uitbater Jens Van Den Berghe heeft deze zomer, samen met traiteur Brecht De Roeck, zijn achtertuin omgetoverd tot een zwoele zomerbar ‘La Bamba’. Het is er heerlijk vertoeven voor de levensgenieters onder ons. Een reportage op Ninofmedia mocht uiteraard niet ontbreken.

Het lovertheater is gelegen achter de foyer van De Plomblom. Het is een gezellige binnenkoer met tuin, die dit jaar dienstdoet als zomerbar. Samen met Brecht heeft Jens plannen gesmeed om de gasten in de watten te leggen met een aangepaste drankenkaart én een lunchmenu. Dit menu neemt je mee de wereld rond: iedere week werken ze met typische gerechten van een ander werelddeel.

Op vier juli is het startschot gegeven met Zuid-Europa, gevolgd door Azië. Deze week kan je de Afrikaanse keuken proeven, Oceanië en Noord-Amerika zijn voor de daaropvolgende weken. Voor elk menu is een vegetarisch alternatief voorzien.

De zevende en laatste week krijg je een soort 'best-off' menu geserveerd.

Er is ook een aangepaste tapaskaart, waaruit je verschillende bordjes kan kiezen en delen met jouw gezelschap; ook hier zijn de vegetariërs niet vergeten.

Een absolute aanrader dus!

Praktisch

La Bamba bereik je via de hoofdingang van De Plomblom aan de Graanmarkt. Maar je kan er ook terecht via de ingang aan de Campens-winkel Oudstrijdersplein-Beverstraat.

Ze zijn iedere week geopend van woensdag tot en met zondag en dit nog tot en met zaterdag 17 augustus.

Reserveren voor het lunchmenu kan op het nummer 0479-16 15 00.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons