Ninove 15 Dec 2019 - 04u36
Lichte regen
8.91°C
  • Commentaar tijdens Live uitzendingen ? Graag, maar niet anoniem. Gebruik argumenten, geen scheldwoorden. Blijf correct en respectvol.

'De Donderdagen' zetten hun tenten neer in Appelterre met maar liefst drie gastgroepen

19 juli 2019

APPELTERRE – De zomer is in het land, dus vieren 'De Donderdagen' opnieuw hoogtij in Ninove. Een niet te missen evenement voor de theaterliefhebbers.

Op donderdag 18 juli was de opener voor 'Les Hirondelles', een gezelschap uit Nederland, dat z'n voorstelling 'Crêpes de la Bête' ten tonele bracht. Deze voorstelling werd trouwens later op de avond nog eens herhaald. Het verhaal speelt zich af in een pannenkoekenrestaurant en was doorspekt met humor, acrobatiek, jongleren en - jawel - pannenkoeken.

'Compagnie Charlie' mocht aansluiten met hun slapstick-show 'Peek-a-boo'. Het feit dat deze mannen hun eigen taaltje ontwikkeld hebben gaf een extra sappige toets aan hun voorstelling.

Afsluiten was voor 'Die Verdammte Spielerei', een hilarisch wandelorkest dat ook al te zien was op onder andere Pukkelpop, Dranouter en de Gentse feesten. Met een wel zeer entertainende frontman uit Aalst!

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons