Ninove 12 Nov 2019 - 13u37
Scattered Clouds
4.32°C
  • Politie Ninove nieuwe nummer 054 312 312

'Witkap schlager festival' gaat Internationaal in brouwerij Slaghmuylder

13 augustus 2019
'Witkap schlager festival' gaat Internationaal in brouwerij Slaghmuylder

NINOVE – De zesde editie van het 'Witkap Schlager festival' gaat internationaal.

Na 1 jaar een andere locatie te hebben opgezocht keert het 'Witkap schlager festival' terug naar de locatie waarnaar het is vernoemd: de site van brouwerij Slaghmuylder, waar de Witkap wordt gebrouwen

Een hele reeks gekende artiesten zal optreden in het nostalgische kader van de brouwerij. Ook bij regenweer is het er droog vertoeven, aangezien het festival plaatsvindt onder de overkapping.

Celien Hermans zal de avond aan elkaar praten, samen met Jeroen van het gelijknamige eventbureau.

Naast gekende namen als de Romeo's, Bobby Prins, Dean, Luc Jones en Johan Veugeleers zakt ook de Duitstalige schlagerkoning Otto Lagerfett naar Ninove af; voor het eerst in de streek.

Zeker niet te missen en één van de hoogtepunten: de Helene Fischer tribute door de Nederlandse Natasja Poels. Zij vertelt: "Met mijn 'One Woman band' trad ik de laatste jaren heel veel op in Duitsland. Van daaruit is mijn liefde voor Helene Fischer ontstaan. Ik werd een groot bewonderaar van haar en nam bijna haar gehele repertoire in mijn playlist op. In Duitsland werd ik al snel ‘die holländische Helene Fischer’ genoemd. Omdat in Nederland vraag kwam naar een dergelijke act, heb ik de ‘Helene Fischer tribute by Natasja’ opgericht. Mijn zusje Ramona Poels ontwierp mijn mooie outfits en het was een feit: na korte tijd hadden we een volle agenda. Daar zijn we super trots op!"

Praktisch

Wie erbij wil zijn kan vooraf kaarten bestellen in de voorverkooppunten. Er zijn nog slechts 40 zitplaatsen vrij aan € 27. Vlug zijn is dus de boodschap.

Het Vip-gedeelte is al uitverkocht.

Tickets voor staanplaatsen zijn te koop aan € 12.

Datum en plaats: zaterdag 31 augustus vanaf 18 uur in brouwerij Slaghmuylder, langsheen de Denderhoutembaan.

Vrijkaarten

Ninofmedia heeft 3 x 2 vrijkaarten weg te geven. Deel dit artikel en wie weet ben je een van de gelukkigen!

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons