Ninove 28 Feb 2020 - 15u55
Lichte regen
5.44°C

Kermis en muziekoptredens komende dagen centraal op Rechteroever

02 augustus 2019
Kermis en muziekoptredens komende dagen centraal op Rechteroever

NINOVE - Kermis Burchtdam klaar voor muzikale editie.

De attracties staan opgesteld en het podium staat klaar op het Dr Hemerijckxplein voor wijkkermis Burchtdam. Ook voor frietjes of oliebollen en escargots kan men er terecht.

Naast de verschillende optredens tijdens 'Rechteroever Feest' op zondag, een organisatie van Handelswijk Rechteroever, zal er ook op maandag heel wat muzikaal geweld op het podium staan in de nabijheid van de kermis.

In het stadspark heeft dan een nieuw parkconcert plaats, een organisatie van Maspoe. En met Sam Gooris, De Schlagerij en Fred, Tet& De Swinging Tepelboys zal het ongetwijfeld ambiance zijn op Rechteroever.  

Praktisch :

* Kermis Burchtdam van zaterdag 3 tot maandag 5 augustus op het Dr Hemerijckxplein.

* Rechteroever Feest op zondag 4 augustus vanaf 15 u op het Dr Hemerijckxplein.

* Parkconcert op maandag 5 augustus vanaf 18.30 u in het stadpark.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons