Ninove 22 Aug 2019 - 02u28
Overcast Clouds
22.94°C

Feestcomiteit Outer presenteert topaffiche met 'Kermis Outer Schlagert'

11 augustus 2019
Feestcomiteit Outer presenteert topaffiche met 'Kermis Outer Schlagert' Het Feestcomiteit Outer zorgt andermaal voor een knappe affiche tijdens 'Kermis Outer Schlagert'.

OUTER – Het jaarlijks hoogtepunt in deze Ninoofse deelgemeente is sinds lang 'Kermis Outer schlagert'; ditmaal op zaterdag 17 augustus.

Al vele jaren zet het Feestcomiteit Outer zich in voor deze organisatie, die opnieuw leven in het dorp moest brengen na de ter ziele gegane kermis.

Na het succes met de Romeo's vorig jaar kon men niet anders dan ook dit jaar een topaffiche voorstellen. En dat is gelukt.

Met klinkende namen als Frank Valentino, Eveline Cannoot, Jettie Palettie en Willy Sommers komt de Nederlandstalige schlagertop naar het Dorpsplein.

Ninoofse inbreng kan uiteraard niet ontbreken. Daarvoor zorgen Luc Jones en Bram & Lennert, zegden ons Ellen en Gunther Goessens van het Feestcomiteit.

Alles heeft plaats op het Kerkplein van Outer, waar voor de gelegenheid de nostalgische kermiskiosk van de stad Ninove zal opgesteld staan voor de optredens.

Tijdens het evenement is extra parkeergelegenheid voorzien in de Smid Lanbrechtstraat; daar zal voor de gelegenheid éénrichtingsverkeer van kracht zijn.

Afspraak voor 'Kermis Outer schlagert' op zaterdag 17 augustus vanaf 20 uur. De toegang is gratis.

GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons