Ninove 07 Dec 2019 - 01u54
SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE
5.94°C

Sport en amusement voor het goede doel aan het Neigembos was een succes

11 augustus 2019

NEIGEM  - Zondag 11 augustus had de tweede editie plaats van 'Dwars door Neigembos', een organisatie in het teken van het goede doel.

Eén van de stuwende krachten achter de organisatie is Koen Van den Houte en Mario penne.Samen met Chiro Sjaloom Meerbeke en Meisjesscouts Ninove zet hij zich in voor de Muco-stichting en de vzw Wenteka uit Denderwindeke.

Er waren drie wedstrijden georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën. In totaal namen 341 deelnemers de uitdaging aan om het lastige parcours door het mooie Neigembos te overwinnen.

Rond de kapel van Bevingen kon je terecht voor een hapje en drankje, terwijl de muzikanten van The A-Tease zorgden voor de juiste sfeer. De kleinsten konden zich dan weer uitleven op de springkastelen.

Een mooie organisatie in een prachtig decor, waar nu de rest van het jaar de rust kan terugkeren en wordt teruggegeven aan de wandelaars, die er genieten van de rust en mooie landschappen.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Bekijk hier de uitslag:

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons