Ninove 15 Dec 2019 - 06u12
Lichte regen
8.91°C
  • Commentaar tijdens Live uitzendingen ? Graag, maar niet anoniem. Gebruik argumenten, geen scheldwoorden. Blijf correct en respectvol.

‘Kontent’ nodigt Marc Herremans uit op eerste event

14 augustus 2019

NINOVE – De naam van hun vereniging zegt wie en wat ze zijn: ‘kontente’, tevreden mensen. Zij willen die positieve ingesteldheid ook delen met zoveel mogelijk anderen. Een tegengewicht tegen de bagger, zeg maar, die dagelijks de revue passeert.

Internettrollen (amateurs en professionelen) en andere muggenzifters van de asociale media zullen aan ‘Kontent’ geen boodschap hebben. Maar daaraan storen de oprichters van deze feitelijke vereniging zich niet. Ze, dat zijn Danny Jenquin, Danny D'Hauwer, Koen D'hondt, Els Delahaye en Ellen Pierreux.

Zij gaven ons tekst en uitleg bij de idee achter hun vereniging. “Kontent heeft als doel 'feel good events' te organiseren voor inwoners uit Ninove en omstreken. Elk event zal een verrassing in petto hebben. Het is de bedoeling om de aanwezigen een toffe avond te bezorgen, waarna iedereen kontent naar huis gaat. En als je het op zijn Engels leest, staat ‘content’ ook voor evenementen met inhoud.”

Marc Herremans

Zelf zijn ze ongebonden en werken ze zonder sponsors. “Wij prefinancieren zelf onze activiteiten en hebben ook geen winst voor ogen. Als we uit de kosten komen, zijn we kontent.”

We spraken met de leden van ‘Kontent’ af op de plek van hun eerste organisatie: buurthuis Berdam, vrijdag 18 oktober. “We gaan voor een avond vol verrassingen met als hoofddoel iedereen een goed gevoel te bezorgen. Eén ding staat vast, Marc Herremans bijt de spits af. Maar dan hebben wij nog een surprise act in petto. Meer zeggen we niet.”

En hun motto is: niet gelachen, geld terug!

Praktisch

  • Datum en uur: vrijdag 18 oktober, 19.45 uur (deuren 19 uur).
  • Plaats: buurthuis Berdam (voormalige st-Theresiakerk), kruispunt Edingsesteenweg-Leopoldlaan-Brusselsesteenweg Ninove.
  • Kaarten: € 15, in voorverkoop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij elk van de oprichters.

Info: Facebook KontentDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons