Ninove 20 Feb 2020 - 07u08
Lichte regen
6.27°C

Puitenrijders halen 'Belle Perez in concert' naar kermis Voorde

18 augustus 2019
Puitenrijders halen 'Belle Perez in concert' naar kermis Voorde Bestuur Puitenrijders samen met Burgemeester Tania De Jonge en gemeenteraadslid Alain Triest bij de voorstelling.

VOORDE - Het laatste weekend van augustus staan de Puitenrijders in voor tal van activiteiten tijdens Kermis Voorde. Het belooft opnieuw een drukke 5-daagse te worden van 23 tot 27 augustus in en rond de feesttent in de Ophemstraat.

Nieuw dit jaar is dat de festiviteiten in de puitengemeente reeds op vrijdagavond van start gaan. Er zal in samenwerking met de stad Ninove op 23 augustus een openluchtfilm vertoond worden van Stijn Coninx. Het gaat om de film 'Niet Schieten'. De voorstelling start om 20 uur aan het rusthuis van Voorde, dit is gelegen aan de kerk.

Op zaterdag staat  'Sandu gym' vanaf 21 u. in voor 'De Foutste Nacht'. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar aan € 5.

Zondag begint al om 9 u. met de kunstmarkt. Om 11 u. verzorgt de Koninklijke harmonie Sint-Cecilia uit Appelterre een aperitiefconcert. Om 14 u. is het de beurt aan de sportievelingen met een kermisjogging; 5 Euro inschrijving. De zondag zal worden afgesloten met een spetterend travestieoptreden van 'The Sparkling Diamonds'.

Op maandag is er vanaf 14 u. een dansnamiddag met optredens van Eveline Cannoot, Jurgen Jonkers en dj James Brown.

Kermisdinsdag is traditioneel de topdag. Die start om 14 u. met volksspelen voor jong en oud; voor de kids is er om 17 u een optreden van Pipo en Pipette. Vanaf 19 u. begint de avondprogrammatie: een gevulde avond en nacht met Love2dance, Belle Perez, die haar live concert 'Fiesta Perez' brengt naar aanleiding van haar 20-jarig jubileum en Bram & Lennert, die de tent verder in vuur en vlam zullen zetten. Dj James Brown zorgt nadien voor ambiance tot de vroege uurtjes.

Op uitzondering van zaterdagavond zijn alle evenementen en optredens gratis.

In de Ophemstraat staan ook kermisattracties opgesteld.

Info : http://www.depuitenrijders.be/

GNE - Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons