Ninove 20 Feb 2020 - 07u59
Lichte regen
6.27°C

Met stevig feestje werd 10 jaar PekenRock uitbundig gevierd

25 augustus 2019
Met stevig feestje werd 10 jaar PekenRock uitbundig gevierd

OUTER - 10 jaar PekenRock, dat betekende ook 10 jaar stevige feestjes in de Bovenhoekstraat.

Ondertussen is het gratis PekenRock niet meer weg te denken tijdens de steeds zwoeler wordende zomers.

Nadat de zon stilaan onderging - na een alweer tropisch warme dag - begonnen de liefhebbers van het iets steviger muziekgenre af te zakken naar de omgeving van het gekende Peken Saloon, 'La Casa Del Rock', sinds 1914.

Vier bands gaven het beste van zichzelf.

Eternal Run For Cover: de muziek die ze brachten kon je het best samenvatten als 'From hardrock to hair fine metal'.

Metalmania zorgde voor een onvergetelijke Metallica tribute, waarna St. Jimmy's en Scavenger het massaal opgekomen publiek tot de vroege uurtjes liet rocken.

Rond 8 uur zondagmorgen keerden de laatste Pekenrockers moe maar voldaan huiswaarts. Voor velen begint nu reeds het aftellen naar editie 11 in 2020.

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons