Ninove 27 Feb 2020 - 04u39
Lichte regen
3.89°C

Hoogdag voor getunede wagens op industrieterrein Nederwijk-Oost

14 september 2019
Hoogdag voor getunede wagens op industrieterrein Nederwijk-Oost

NINOVE – ‘Chassis To The Ground Crew’ organiseert zondag 15 september een event voor getunede wagens, oldtimers en sportwagens. Liefhebbers van mooie lijnen en glimmende carrosserieën zullen zeker op de afspraak zijn.

“Het was even wachten op groen licht van het stadsbestuur”, vertelde Alessio Van Der Borght ons. Ze kregen inmiddels een go en dus kan ‘Chassis To The Groud Crew’ de organisatie van het event finetunen. Gelet op hun sterke reputatie, zal dit vele liefhebbers kunnen bekoren.

“Zondag 15 september heeft dit plaats op het industrieterrein Nederwijk-Oost, zeg maar het gedeelte tussen de Zelfbouwmarkt en de Delhaize. Vanaf 10 uur verwachten wij de deelnemers, die we naar hun plek zullen loodsen. Nadien kan iedereen komen kijken naar de getunede auto’s, de oldtimers en de sportwagens. Je moet niet per se zelf een dergelijk exemplaar bezitten; iedereen met interesse voor mooie wagens is welkom.”

Er is inmiddels al heel wat belangstelling. “Die zondag staan elders gelijkaardige events op de kalender. Maar we verwachten toch een 300-tal wagens. Afhankelijk van het weer kunnen er dat ook een pak meer zijn.”

Vanaf 16.30 uur volgt dan de prijzenregen voor onder andere de beste drie shows, de vijftien beste show & shine en de beste drie oldtimers.

Praktisch

  • Datum en tijdsduur: zondag 15 september van 10 uur tot 17 uur.
  • Plaats: Nederwijk-Oost, Ninove.
  • Deelnemende wagens: € 10.
  • Bezoekers: toegang gratis.
Info: Chassis To The Ground Crew.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons