Ninove 02 Jun 2020 - 21u03
Scattered Clouds
27.4°C

Ook Ninove doet mee met ‘World Cleanup Day’

19 september 2019
Ook Ninove doet mee met ‘World Cleanup Day’

NINOVE – Net als elders te lande en in de wereld, zullen bedrijvige handen hier de straten en pleinen schoonmaken tijdens de editie 2019 van de ‘World Cleanup Day’, zaterdag 21 september. JCI Aalst en de Ninoofse zwerfvuiljagers coördineren de kuisploegen.

Eigenlijk heeft de eerste opruimactie al plaats op vrijdag 20 september. In de namiddag gaan de 340 leerlingen van basisschool De Kameleon met de fijne borstel door het centrum van Ninove.

Zaterdag 21 september vallen de kernactiviteiten.

  • JCI Aalst bemant een infostand op het Niniaplein.
  • Wijkcomité Ter Duyst gaat rond in de eigen wijk en omgeving onder leiding van zwerfvuiljagers Paul en Marie-Helene.
  • De Ninoofse zwerfvuiljagers en de -peters en -meters ruimen in de voormiddag het stadscentrum. De dienst leefmilieu trakteert hen ’s middags op een gratis broodjeslunch en koffie.
    In de namiddag gaan ze richting stadspark en omgeving, waar ze de aanwezige jeugd zullen betrekken.
  • Leerkrachten, ouders en leerlingen ruimen basisschool De Hazelaar in Nederhasselt op.

Deze lijst met initiatieven is zeker niet volledig.

Info: Ninoofse zwerfvuiljagersJCI Aalst.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons