Ninove 26 Jan 2020 - 14u32
Few Clouds
9.62°C

Feestweekend voor 35 jaar Teledienst

18 september 2019
Feestweekend voor 35 jaar Teledienst

NINOVE – Teledienst bestaat 35 jaar. Tijdens het weekend van 21 en 22 september zetten ze die mijlpaal in de verf met een hele reeks activiteiten en gastsprekers.

In die 35 jaar heeft de organisatie een hele weg afgelegd en dat willen ze bij Teledienst even onder de aandacht brengen met een tweedaagse jubileumviering.

  • Zaterdag 21 september is De Plomblom vanaf 19.30 uur de locatie voor diverse sprekers: burgemeester Tania De Jonge, schepen Veerle Cosyns, Jos Geysels, Lieven De Pril, Naima Charkaoui.
    Koor VocAtom en Inspinazie zorgen voor de muzikale en verbale interludia.
  • Zondag 22 september houdt Teledienst van 11 tot 13 uur opendeur in het Praatcafé, de sociale kruidenier, de Kaai en de Moestuin.
    Je kunt vanaf 12.30 uur ook aanschuiven voor een feestelijke barbecue met muziek in Veaudeville.

Inschrijven kan nog tot op de dag zelf van het evenement, zowel op zaterdag in CC De Plomblom als zondag voor de BBQ in Veaudeville.

Schrijf in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang een gratis toegangskaart (ligt ter beschikking aan de ingang).

Info: Teledienst NinoveDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons