Ninove 26 Jan 2020 - 15u56
Few Clouds
9.62°C

Fiesta Europa van start onder zomerse omstandigheden

21 september 2019
Fiesta Europa van start onder zomerse omstandigheden

NINOVE - Marktkramers uit Europa strijken neer op Niniaplein.

Vrijdag ging de driedaagse markt van start. Een 30-tal standhouders uit onder meer Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, België en  Duitsland brengen spullen aan de man uit hun thuisland.

Men kan er o.a. terecht voor voedingswaren, juwelen, handtassen, broekriemen, geurballen, zeep, lavendelzakjes en zelfs hoeden.

De Europese specialiteitenmarkt is meer dan kraampjes waar je allerhande spullen kunt kopen. Er staan ook standjes waar je iets kan eten of drinken.

Regelmatig is er ook een optreden aan de terrasjes. Op zaterdag staat ondermeer de Ninoofse Alice Mae&band op het podium tussen 12 en 14 uur. Voor de kinderen staan er springkastelen.

Info: Fiesta Europa op de Centrumlaan, zaterdag van 10 uur tot 21 uur en op autoloze zondag van 10 uur tot 19 uur.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons