Ninove 13 Dec 2019 - 09u04
Lichte regen
5.52°C

Massa kindjes verwelkomt Sinterklaas en Zwarte Pieten bij intocht in Ninove

16 november 2019

NINOVE - Honderden kindjes verwelkomen Sinterklaas aan de Denderkaai bij intocht in Ninove.

Mede door de zonnige weersomstandigheden waren honderden kindjes met hun ouders afgezakt naar het centrum om de Sint te verwelkomen.

De Sint en zijn gevolg kwamen Ninove voor de dertiende maal binnen via de Dender met twee boten, de Pietenboot en de Pakjesboot en met aan boord de Pietenfanfare. 

De goedheilig man werd samen met een 30-tal Zwarte Pieten verwelkomd door de burgemeester en haar schepenen op het podium. Sinterklaas kon in zijn grote boek zien dat er dit jaar geen stoute kindjes waren en daardoor mogen ze allemaal hun schoentje zetten op 6 december.

Nadien waren alle kindjes welkom in het zaaltje van café Den Belleman voor een geschenkje en een foto met de goedheilig man.

Later meer foto's via de facebookpagina van Ninofmedia.

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons