Ninove 26 Jan 2020 - 06u09
Mist
2.31°C

Ninove on ice officieel geopend

05 december 2019

NINOVE - Donderdagavond vond de officiële opening plaats van Ninove on ice.

Jan Adam mocht namens de mensen van Maspoe, Kim en Benjamin samen met vele vrijwilligers, de sponsors en stadsbestuur welkom heten.  Het is de vzw Maspoe, die instaat voor de organisatie van dit eindejaarsevenement.

Willy Van Der Perre, vader van Kevin, mocht samen met burgemeester Tania De Jonge het lint doorknippen. Hiermee is de aftrap gegeven voor 4 weken schaatspret op het Niniaplein.

Info: www.ninoveonice.be 

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons