Ninove 26 Jan 2020 - 05u25
Mist
2.31°C

Ninoofs kunstschaatsfenomeen Kevin Van Der Perren brengt spectaculaire show

13 december 2019
Ninoofs kunstschaatsfenomeen Kevin Van Der Perren brengt spectaculaire show

NINOVE - Zaterdagavond 14 december heeft om 18.30 uur op het Niniaplein de 'Ninove On Ice' show plaats door Kevin Van Der Perren en zijn team. Het zal opnieuw een spetterende voorstelling zijn, waarbij iedereen kan genieten van de spectaculaire stunts op het ijs.

De toegang tot de show is volledig gratis.

De ijspiste zal opnieuw opengesteld zijn voor het publiek, na de show vanaf 20 uur .

Deel dit verder en maak kans op een Meet & Greet met onze Ninoofse ijsschaatser Kevin Van Der Perren.
Ninofmedia schenkt opnieuw 10 gratis schaatsbeurten weg.

ADU

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons