Ninove 27 Feb 2020 - 04u19
Lichte regen
3.89°C

Op Festiloco mag je eens goed uit de bol gaan

19 januari 2020

NINOVE – Nog wat vroeg misschien, maar nu al volop in het nieuws: het festival Festiloco, dat zaterdag 11 juli plaatsvindt op en rond ’t Oeversteksken.

Manu Geeroms en Robin Van Londerseele van Loco Events vzw willen een kwalitatief festival brengen in de (f)oudste, de stoutste en de wijste stad aan de Dender. De naam zegt wat de bedoeling is van Festiloco: “een festival waarop mensen volledig loos – loco – kunnen gaan op zoveel mogelijk verschillende genres van feestmuziek. Een greep uit ons muzikaal aanbod: EDM, trance, retro house, jumpstyle, pop ,après ski ,schlager, disco , rock, 70’s-, 80’s- en 90’s-muziek. Kortom een fout zomerfestival, waar een gezellige sfeer, ambiance en plezier centraal staan. Het zal ook een milieubewust en vooral een veilig maar plezant festival zijn.”

De eerste editie van Festiloco heeft plaats op en rond ‘t Oeversteksken, de charmante voetgangersbrug tussen de Ninoofse linker- en rechteroever. “Deze brug zal de verbindingsweg zijn tussen onze festivalterreinen: enerzijds de loco stage, de VIP-area en de foodtrucks met chill zone en anderzijds onze ‘dikke zwoeëren bosj stage’ aan de overkant van de Dender voor de dance liefhebbers.”

Praktisch

  • Datum: zaterdag 11 juli 2020.
  • Plaats: stadspark, ‘t Oeversteksken en de terreinen achter de IKORN-parking.
  • Doelgroep: 18 tot 99+.
  • Concept: festival met 2 stages, VIP-zone, foodtrucks, ‘fout/stout thema’.
  • Muziekgenre: ‘foute muziek’ op de Loco-stage en retro-house op de 'dikke zwoeëren bosj stage'.
  • Verwacht bezoekersaantal : 3.000.
Info: EvenementFB Festiloco – Festiloco – Tickets.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons